Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق بصیری ظهر شنبه در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا بیان داشت: در هفته گرامیداشت دولت برگزاری مراسمات این هفته ممنوع خواهد بود و اگر اداره‌ای برنامه‌ای دارند باید به صورت مجازی برگزار کند.

وی با اشاره به اینکه تعطیلی دانشگاه‌ها، مدارس (فعالیت حضوری)، حوزه‌های علمیه، زبان‌سراها، مراکز فنی و حرفه‌ای و … تا پایان ۹ آبان‌ماه ادامه خواهد داشت، افزود: رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها و… به مدت دو هفته تنها تا ساعت ۱۶ فعال خواهند بود و پس از این ساعت باید به صورت بیرون بر فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، اجتماعی، امنیتی و انتظامی استاندار کرمان گفت: برای اینکه از عادی سازی و عادی پنداری ویروس کرونا در جامعه جلوگیری شود باید مسئولان و مدیران تمامی مراکز و ادارات از رفتن به مراسم‌ها پرهیز کنند.

بصیری با اشاره به اینکه در حال حاضر امکان برپایی نماز جمعه وجود ندارد، گفت: طبق مجوز ستاد کرونا باشگاه‌های ورزشی تعطیل می‌شوند ضمن اینکه تالارهایی که دارای استانداردهای لازم برای برگزاری مراسم عروسی نیستند تعطیل خواهند بود و تالارهایی که امکان برگزاری وجود دارد باید با محدودیت و یک سوم ظرفیت مراسم را برگزار کنند.

وی یادآور شد: ورود افراد و تجمع در آرامستان ممنوع می‌باشد ضمن اینکه در راستای اجرای این مصوبه پلیس راهور و نیروی انتظامی همکاری خواهند داشت.

بصیری تصریح کرد: همه ادارات و دستگاه‌های اجرایی موظف هستند که به کارکنانی که بیماری زمینه‌ای دارند یا سن آنها بالاست دورکاری بدهند ضمن اینکه با مدیرانی که اجازه حضور کارمند کرونایی در محل کار را بدهد برخورد خواهد شد همچنین فردی که به بیماری کرونا مبتلا شده تا بهبودی کامل اجازه حضور در محل کار را نخواهد داشت.

کد خبر 5055465

منبع: مهر

کلیدواژه: آمار کرونا تعطیلی مدارس استانداری کرمان ویروس کرونا شیراز بوشهر آمار کرونا شهرکرد شیوع کرونا گرگان شهدای مدافع حرم شهادت امام رضا ع نیروی انتظامی کرمانشاه مجلس شورای اسلامی هفته ناجا سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۶۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟

احمد محمود زاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که الگو شهریه مدارس بر اساس قانون  باید در شورای نظارت مرکزی تعیین می‌شد؛ گفت: الگوی شهریه مدارس غیردولتی تعیین و به استان‌ها ارسال شده است.

وی  با بیان این که تعیین شهریه مدارس غیردولتی در مقایسه با سال گذشته تغییر کرده، افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می‌یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

او ادامه داد: اواخر اردیبهشت نرخ شهریه مدارس غیردولتی استانی ابلاغ می‌شود و در صورت اعتراض مدارس ما پاسخگو خواهیم بود.

وی افزود: براساس ماده ۱۵ و ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی، دوره تحصیلی، کیفیت آموزشی و پرورشی، فضا، امکانات و تجهیزات آموزشی، فوق برنامه‌ها، تورم و آمایش منطقه به ازای هر مدرسه افراد عضو کارگروه شهریه هر منطقه که شامل رئیس منطقه، معاونین تخصصی، نمایندگان موسسان مراکز و مدارس، انجمن اولیا و مربیان مدیر مشارکت‌های منطقه و استان براساس الگو ارسال شده‌ مبلغی را به عنوان شهریه انتخاب کرده و به مراکز  ارسال می‌شود.

محمود زاده ادامه داد: پس از ارسال و تایید شهریه، مبلغ مورد نظر در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود. بر این اساس ممکن است برخی مدارس کاهش شهریه داشته باشند.

او با بیان این که به مدارسی که کف شهریه را دارند کمک می‌شود تا مشکلی نداشته باشند؛ تصریح کرد: شهریه برخی از مناطق مناسب نیست. بر این اساس، ما توازن و متناسب سازی شهریه میان سقف و کف را دنبال کرده و شهریه بالای مدارس را نیز دنبال می‌کنیم.

محمود زاده با بیان این که مدارس هیئت امنایی شهریه ندارند؛ اظهار کرد: این مدارس در صورت برگزاری کلاس‌های فوق برنامه از والدین شهریه دریافت می‌کنند و برای دروس اصلی( کتب درسی) هیچ شهریه‌ای از اولیا گرفته نمی‌شود.

او ادامه داد: دانش‌آموزان در صورت علاقه و به صورت اختیاری می‌‌توانند در کلاس فوق برنامه درسی شرکت کنند. شهریه کلاس‌های فوق‌ برنامه مدارس هیئت امنایی براساس بخشنامه ثبت‌نام در کمیته‌ها تعیین ‌می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • علت فوت کارگر معدن در کرمان چه بود؟
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • عزای امام صادق در انار برپا شد
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد