Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد اسکندری‌نسب پیش از ظهر دوشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان بیان داشت: از جمله مواردی که باعث رضایتمندی مجموعه فرهنگیان در سراسر کشور شده می‌توان به افزایش ۶۰ درصدی حقوق فرهنگیان، پرداخت مطالبات فرهنگیان، پاداش پایان خدمت فرهنگیان (که بی سابقه بوده)، ایجاد رویکرد تحولی در کنار آموزش و پرورش (با ارائه ۲۵ بسته آموزشی)، گفتگوی ویژه هفته و راه‌اندازی شبکه شاد اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما در راستای تحقق سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش و شرایط حاکم بر جامعه که نشأت گرفته از ویروس منحوس کروناست تلاش کردیم تا مدرسه را در زیست بوم جدید منطبق کنیم و در راستای آن تغییراتی به وجود بیاوریم لذا تدابیری در راستای بازگشایی مدارس بر طبق پروتکل‌های بهداشتی اندیشیده شد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: بالغ بر ۸ هزار و ۴۰۰ مدرسه بازدید شده تنها یک مدرسه در اثر عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی تعطیل شده و چند مدرسه تذکر گرفتند.

احمد اسکندری نسب تصریح کرد: در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس در مرحله اول ۱۱ میلیارد تومان کمک هزینه جهت خریداری مواد بهداشتی به مدارس پرداخت شد همچنین در راستای متناسب سازی مدارس با استفاده از ظرفیت‌های سایر نهادها همچون سپاه اقدام به ساخت ۸۰۰ سرویس بهداشتی در مدارس کردیم.

وی افزود: اطلس یادگیری و الکترونیکی که بر اساس آن آخرین وضعیت دانش آموزان مشخص شده و میزان دسترسی دانش آموزان به صورت حضوری، شبکه شاد و غیرحضوری تبیین شده بود را تدوین کردیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: هفته‌های اول بازگشایی مدارس در برخی نقاط تا ۹۵ درصد دانش آموزان در مدارس حضور داشتند این در حالی است که در استان کرمان در ۲۵۱ مدرسه زیر پنج نفر، ۷۱۰ مدرسه زیر ۱۰ نفر و ۲ هزار و ۳۰۰ مدرسه کمتر از ۱۰۰ نفر دانش آموز وجود دارد.

اتصال ۳ هزار و ۲۰۰ روستای کرمان به اینترنت

وی یادآور شد: در حال حاضر ۳ هزار و ۲۰۰ روستا در استان به اینترنت متصل شدند و روستایی در استان نداریم که اینترنت نداشته باشد.

اسکندری‌نسب ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد دانش آموزان استان به تلفن هوشمند دسترسی دارند و ۲۵ درصد به ابزارهای هوشمند دسترسی ندارند لذا تلاش کردیم تا پوشش حداکثری را برای همه دانش‌آموزان مهیا کنیم و هیچ دانش آموزی از آموزش باز نماند.

وی در خصوص تولید محتوی آموزشی گفت: در حال حاضر یک هزار و ۹۹۸ مورد فیلم در این مورد بارگذاری شده است ضمن اینکه ۹۰ درصد دانش اموزان به آموزش تلویزیونی دسترسی دارند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان یادآور شد: امسال با وجود شیوع کرونا نزدیک به ۶۰ درصد در مقطع پیش دبستانی ثبت نام کردند در پایه اول این آمار از صد در ۱۰۰ هم تجاوز کرده و رشد داشته است.

اسکندری‌نسب اظهار کرد: در راستای کیفیت بخشی مناطق محروم اقدام به راه اندازی مدرسه مجازی جهت افزایش کیفیت در جنوب و شرق استان در راستای عدالت آموزشی کردیم که در سال جاری ۳۹ درصد رشد در کسب رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ در کنکور داشتیم.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات ما این بود که شهرستان‌های برخوردار، معین شهرستان‌های کم برخودار شدند و تقسیم بندی بین شهرستان‌ها در این مناطق صورت گرفته که تیم‌ها اعزام شده‌اند.

وی گفت: در جشنواره خوارزمی استان کرمان چند سال متوالی رتبه‌های اول تا سوم را داشته همچنین حضور دانش آموزان در بیش از ۹۵ درصد مسابقات قرآن و عترت را پیش رو داریم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: در سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که در زمستان برگزار می‌شود مراسم جشنواره ملی فرهنگی علمدار در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 5040974

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش کرمان ویروس کرونا ویروس کرونا چهل سالگی دفاع مقدس شیراز آمار کرونا بوشهر اربعین 99 شیوع کرونا گرگان اربعین حسینی کرمانشاه دفاع مقدس هفته دفاع مقدس خطبه های نماز جمعه شهرکرد آموزش و پرورش استان کرمان پروتکل های بهداشتی اسکندری نسب دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۶۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش